Om oss

Letar du efter en kvalificerad bilverkstad som gör allt för din bil?

Då har du kommit rätt. Låt oss på El o Framvagnsservice bilverkstad ta hand om bilen!

Vi på El o Framvagnsservice bilverkstäder servar och reparerar alla bilmärken. Vi kan hjälpa dig med allt från oljebyte, däckbyte och grundlig bilservice till större reparationer och byte av avgassystem.
Hos oss hittar du ett brett sortiment av reservdelar och biltillbehör av högsta kvalitet. Och oavsett vilket märke du kör, så har vi originalreservdelar till bra priser. 

 

affe uppsala

 

Hos El o Framvagnsservice bilverkstad får du råd

Till oss på  El o Framvagnsservice bilverkstad är du alltid välkommen med frågor om bilen. Det finns serviceinriktade och professionella mekaniker som gärna ställer upp med rådgivning. Vare sig det gäller allmänna frågor om hur du tar hand om din bil på bästa sätt eller om du behöver felsökning inför en eventuell reparation. Och kom ihåg att inga frågor är för dumma och vi har dessutom svar på de flesta.

 

Tack vare våra långa erfarenhet i branschen kan du lita på att vi alltid tar hand om din bil på bästa sätt. Du kan tryggt lämna över dina bilnycklar till oss.

 

En växande verkstadskedja

BDS bil - service är en välrenommerad bilverkstadskedja som finns över hela Sverige. Från Trelleborg i söder till Kalix i norr. Idag har vi drygt 60 bilverkstäder och varje månad ansluter sig nya verkstäder till BDS bil-service. Vi blir bara fler och fler. 

affe imobilen

Välkommen att boka online

El & Framgvagnssservice

Fyrisvallsgatan 26  - 752 28 Uppsala

Tel: 018 511 600  Email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vi finns på hitta.se
facebook2

 

Öppetider

Måndag-Fredag: 07:30-16:30

Lördag-Söndag: Stängt

Boka Service   
Hitta oss på Google

Kundomdömen